Harmonikansoiton opetus Tampereella

Kehity harmonikansoiton taituriksi ammattitaitoisen soitonopettajan johdolla! Aikaisempaa osaamista tai kokemusta ei tarvita, vaan innostus ja palo oppia ovat parhaat eväät tunneille. Olen opettanut harmonikansoittoa Tampereella 80-luvun alusta ähtien, ja kokeneena pelimannina opastan uusia soittajia rauhallisesti ja asiantuntevasti jokaisen oppilaan omien kykyjen ja tavoitteiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää soitonopetuksesta!
Harmonikka haltuun yksityistunneilla

Oman harmonikkakouluni lisäksi opetan harmonikansoittoa myös Valkeakoski-opistossa ja Ahjolan kansalaisopistossa. Koulussani aloitan soitonopetuksen uusien oppilaiden kanssa yleisimmin syksyisin, mutta tunnit voi aloittaa myös kesken lukukauden. Harmonikansoiton opetus sisältää:

  • Harmonikansoiton yksityistunnit
  • Opetus arkisin ja lauantaisin
  • Apu ja neuvot uutta harmonikkaa hankkiessa
  • Perusopetuksen lisäksi eri musiikkilajit ja vapaa säestys


Hinnasto

30 min / 34 euroa

45 min / 39 euroa

Aloita hyvän mielen musiikkiharrastus

Kukapa ei pitäisi haitarimusiikista? Harmonikan hilpeät sävelet tuovat hymyn kaikkien huulille, tai vastaavasti voivat herättää kauniita muistoja nostaen tunteet pintaan. Aloita sinäkin hyvän mielen musiikkiharrastus ja ota yhteyttä; opetan harmonikansoittoa pitkällä soitto- ja opetuskokemuksella Tampereella.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa

Haluaisitko kysyä lisää palveluistani?

Tarjoan laadukasta haitarinsoiton opetusta sekä keikkailen ammattimuusikkona. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen viestisi sekä yhteystietosi, niin palaan asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Harmonikkakoulu Tapani Luojus
Hatanpään Valtatie 34
33100 TAMPERE

Y-tunnus: 1115140-2
Puh: 0400 735 082

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Harmonikkakoulu Tapani Luojus:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.